Burger Moft

Burger cu brânză, brânză și brânză, avocado, salată de roșii, ceapă crocantă și cartofi straturi cu sos verde.Nu-i spunem vegetarian ca să nu alungăm carnivorii, pentru că menirea lui e să ne aducă împreună pe toți, la aceeași masă. Așa cum ar trebui să fie, de altfel. #moftresita #moftrestaurant #deliciisicapricii #burgers #foodlovers #Moft #burgertime #moftulsaptamanii #cheeseburger

Moft Vin Fiert

Ok, știm, iarnă = vin fiert, nu încape discuție.
Doar că ce avem aici e un pic next level: îl servim cu shot de triplu sec și lichior de mure.
Abia asta e o șmecherie care să ne încălzească (să-i spunem așa) în serile cu grade puține.

Burger Moft, de vita

Aceeași carne de vită maturată 29 de zile, noul burger Moft: ou, salată, castraveți murați, ceapă crocantă, sos cocktail.

Happiness between two buns!

moft #moftrestaurant #moftresita #deliciisicapricii #homemade #localbusiness #food #foodlovers #foodaddict #burger #beefburger

Restaurantul Moft din Reșița a primit Premiul Special, în cadrul unei manifestări ce are ca obiectiv recompensarea excelenței și a performanțelor în HoReCa, din ultimul an.

Ziua Națională a Gastronomiei și Vinurilor din România, instituită prin lege în anul 2019 se sărbătorește anual, în prima duminică a lunii octombrie cu scopul de a aprecia și de a promova obiceiurile și produsele culinare tradiționale din România.

Decernarea premiilor a fost făcută ieri cu ocazia evenimentului organizat la Casa Timiș, din județul Prahova, un fost conac construit în 1925, renăscut din 2018 datorită investițiilor făcute de familia Timiș, fondatorii grupului Cris-Tim, una dintre cele mai puternice afaceri antreprenoriale din România.

Sursa: expressdebanat.ro

Detalii: gastroart.ro

Burger cu somon

Burgerul nostru cu somon ar putea intra lejer la categoria „de încercat neapărat măcar o dată în viață”.
Știm că am spus asta și despre alte feluri Moft, dar acum chiar ne luăm foarte în serios. Pe încercate, nu doar vorbe.

Sepie cu risotto, chorizo, mazăre și germeni de fasole mung

Frumos, pe fin și sofisticat, cu speranța să ne fie și-n viață ca-n farfurii, adică aproape perfect, ne avântăm într-o nouă săptămână plină de situații absolut minunate.
Cum ar fi această sepie cu risotto, chorizo, mazăre și germeni de fasole mung, pe care v-o dorim și vouă

Piept de pui cu miere, soia si susan

Facem frumos în farfurii cu piept de pui cu miere, soia și susan încă vreo trei zile. Alături, piure de cartofi cu praz și ciuperci shiitake.
Apoi vedem ce idei ne mai vin. Dar nu vă faceți griji, o să fie măcar la fel de spectaculos.